Een opblaaspop als eyecatcher bij de entree van uw feest- of bedrijfslocatie of een blikvanger die in uw voortuin gezet kan worden als u iets te vieren heeft? Dat kan. Bijvoorbeeld een Sarah pop huren voor 50 jaar Sarah, een opblaasbare pop voor 50 jaar Abraham, een geboorte ooievaar als baby shower cadeau of een opblaasbare babypop voor op een kraamfeest, een opblaasbare champagnefles met een zelfgekozen tekst op het etiket, alles is mogelijk bij Arto Laros Attractieverhuur.

Door de unieke opbouw met behulp van een klein frame zijn alle opblaasfiguren op iedere ondergrond stabiel weg te zetten en hoeft niet aan andere zaken (aan bomen, met haringen) gezekerd te worden. Het opbouwen van deze feestelijke opblaasfiguren is zelfs in een kwartiertje voor elkaar en ook het afbouwen en opruimen van de opblaasfiguren is zo gepiept! Uiteraard is deze op- en afbouwservice en het speciale frame bij ons inbegrepen.

Is uw werknemer 25 jaar in dienst of gaat met de vut? Geeft u een feest voor een gelegenheid op uw bedrijf? Bent u 50 jaar getrouwd, 40 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd of van plan om te gaan trouwen? Organiseert u een vrijgezellenfeest of ander themafeest op locatie? Geeft u een kraamfeest of baby shower? Heeft u net Abraham of Sarah gezien en wilt u het vieren dat u 50 jaar geworden bent? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Nieuwe Website!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij al onze attracties ondergebracht op een nieuwe website – www.attractiewinkel.nl. Hier vindt u altijd het meest complete overzicht van attracties met de meest recente prijsinformatie, uitgebreide productinformatie en nieuw beeldmateriaal. 

Wilt u een opblaasfiguur of andere attractie huren, ga dan snel naar www.attractiewinkel.nl!