Wilt u een springkussen huren? Dan bent u bij Ton & Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment zeker aan het goede adres! Wij beschikken over diverse springkussens, variƫrend in kleur en formaat en bovendien heeft u de keuze: wilt u een springkussen huren met zon- of regendak of zonder? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Het springkussen van uw keuze wordt bij u gebracht, opgebouwd, opgeruimd en weer opgehaald. Succes is hiermee verzekerd, zowel bij goed als bij minder goed weer. Ieder luchtkussen is stuk voor stuk een goed verzorgd en schoon springkussen en, zoals u op onze website kunt zien, is ons assortiment ook erg uitgebreid.Wat de beschikbare ruimte ook is, wij hebben een passend groot of klein springkussen voor u. Mocht u het luchtkussen huren i.v.m. een feestje: we hebben ook andere opblaasfiguren, zoals skydancers, welkomstbogen of poppen voor in de tuin of uw feesthal (een Sarah pop huren voor 50 jaar Sarah, een opblaasbare pop voor 50 jaar Abraham, een geboorte ooievaar als baby shower cadeau of een opblaasbare babypop voor op een kraamfeest, etc.).

Wilt u een springkussen huren? Vraag naar onze mogelijkheden! Vele klanten in Brabant en de rest van Nederland gingen u voor!

U kunt ook een kijkje nemen op onze nieuwe website voor een nog uitgebreider assortiment van kleine en grote springkussens.