De kindershows van Ton Laros zijn unieke kindervoorstellingen, gebracht door een artiest met ruim 35 jaar ervaring, waarvan 30 jaar op beroepsniveau. Ton Laros presenteert kindershows voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) waar de spetters vanaf vliegen. Eigentijdse kindervoorstellingen waarbij alle kinderen, jong en oud, gedurende de gehele show interactief betrokken worden bij een variƫteit aan nummers. Binnen zijn kindershows is Ton Laros goochelaar, muzikant, quizmaster, buikspreker, en nog veel meer. Kortom, een echt gangmaker! Iedereen zal zich kostelijk vermaken. Zelfs de meegekomen volwassenen beleven er veel lol aan.

Ton is een rasartiest met een origineel repertoire. Zo kunnen de kinderen een cursus goochelen krijgen of een workshop buikspreken! De kindershows zijn interactief en de teksten staan niet op band, dus Ton kan ook direct inspelen op de reacties van zijn publiek. De kindershow heeft naast enkele rustpuntjes vooral veel vaart en speelt zich af in een prachtig exclusief decor of luxe podiumwagen. Ons programma kan daardoor zowel binnen als buiten gebracht worden en is ook in elke ruimte speelbaar d.m.v. de universele decors en materialen.

Ook op uw bedrijf, camping, schoolplein, winkelcentrum, straatfeest, kindervakantiewerk sportvereniging, en braderie, wordt het met Ton Laros een feest voor jong en oud.

U krijgt van ons bij boeking zonder extra kosten:
Belichting – Geluidsinstallatie – Decors – Affiches – Podiumwagen (bij openlucht of (bedrijfs)hal) (+ 40 kinderstoeltjes). Kleurplaat voor alle aanwezige kinderen. Als zij deze kleuren en opsturen, krijgen ze op hun verjaardag een verrassing thuisgestuurd.