Ons werk, elke dag een feestje!

maak het feest compleet.

Dat kan in op vele verschillende manieren. Het ene evenement komt het beste uit de verf met passende achtergrondmuziek, maar sommige events vragen juist om een swingende band of DJ.

Tijdens evenementen kunnen ook acteurs ingezet worden om gasten te ontvangen of te vermaken. En het mooie is, dat wij door onze ervaring exact weten wat het meest geschikt is om uw evenement tot een succes te maken.

Opening Woonstichting 100 jaar | Arto Laros Events
Ton Laros Entertainment Etten-Leur

TON LAROS - LACHEN IS OK!

Ons stokpaardje is natuurlijk de kindershow van Ton Laros, waar het allemaal mee begon… De Lachen is OK show van Ton en Arjozette is al heel veel jaren een daverend succes op basisscholen, jaarmarkten, braderieën, in winkelcentra en op kinderevenementen en verenigingen. Ton is een rasartiest, dus is op veel meer vlakken actief; als spelshow host, presentator maar ook als muzikant.

BINNENKORT BESCHIKBAAR.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online artiestendatabase, zodat u zelf door ons bestand kunt scrollen om ideeën op te doen. Tot die tijd, maar ook daarna uiteraard, staan wij tot uw beschikking om u te voorzien van de beste adviezen op het gebied van entertainment voor uw evenement.