Wij gebruiken geen dure woorden in onze bedrijfsnaam en ook niet om te vertellen wat we doen. We spreken gewoon duidelijke, no-nonsense taal! En wij doen wat we beloven, meestal zelfs nog een beetje meer…

ORGANISATIETALENT...

Organiseren kunnen wij als de beste, dus daar helpen wij u graag mee. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van uw gehele evenement van begin tot einde, maar ook als u ons alleen wilt inzetten voor bepaalde onderdelen van het evenement helpen wij u net zo graag.  

Crew | Arto Laros Events
Bedrijfsopening Visser | Arto Laros Events

VOLLEDIG VERZORGD!

Wilt u dat we de gehele organisatie voor u uit handen nemen? Dan gaan we eerst met u in gesprek om af te tasten wat waar uw bedrijf, vereniging, stichting of school voor staat, hoe de sfeer is en natuurlijk wat het doel is van uw evenement. We maken van dat alles bij elkaar een vertaalslag naar een concept. Dat kan heel creatief en verrassend zijn met heel veel toeters en bellen. Maar soms is het gewoon ook heel simpel; u wilt gewoon een knalfeest voor uw medewerkers, omdat zij zich het afgelopen jaar uit de naad hebben gewerkt!

We geven tips en adviezen en we regelen alles om het evenement tot een succes te maken, zichtbaar en onzichtbaar. Alles moet kloppen, met minder nemen wij geen genoegen uiteraard. Op deze manier kunt u zelf deze dag of avond achterover leunen en genieten.  

WE WETEN WAAR WE OVER PRATEN.

Ons bedrijf is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 40 jaar, dus een beetje ervaring hebben we wel. Theatershows en Attractieverhuur lagen aan de basis van het bedrijf, maar door de vraag vanuit onze klanten is dat in de loop der jaren uitgebreid tot volledige evenementenorganisatie.

We hebben al vele soorten evenementen georganiseerd, zoals bedrijfsfeesten, open dagen, personeelsfeesten, relatiedagen, braderieën, schoolreisjes op school, activiteitendagen, teambuildings en bruiloften. We zijn er vast nog een paar vergeten, maar neem vooral contact met ons op als u onze hulp wilt bij de organisatie van één van bovenstaande of een ander soort evenement.

ONZE EXPERTISES -
OFWEL de dingen WAAR WIJ SUPERGOED IN ZIJN!

We willen ons zelf natuurlijk niet de hemel in prijzen, maar we zijn gewoon goed op heel veel vlakken en op andere gebieden schakelen wij onze professionele, vaste partners is. Want ook in alle juiste partijen bij elkaar brengen zijn wij goed.

Conceptontwikkeling & Organisatie

Uw wensen vertalen wij in een uniek concept en verzorgen uw dag of avond tot in de puntjes.

Catering

Of u nu een volledig buffet, een borrelhapje of een frietwagen wilt - wij regelen het. Ook de dranken verzorgen we graag, uiteraard met vriendelijk en gastvrij personeel.

Aankleding

Geen feestje zonder slingers... en daar houdt het natuurlijk niet op. Wij verzorgen op verzoek de gehele aankleding van jouw locatie met decors, belichting, ballondecoraties, bloemen & planten en overige decoratie.

Evenementenverhuur

Heeft u iets nodig voor uw evenement? Wij hebben het vast! Een kleine greep uit het assortiment: meubilair, servies, glaswerk, tenten, podia, dansvloer, verlichting, geluidsinstallaties, rode lopers, dranghekken en nog veel meer... Kijk op onze evenementenverhuursite voor een overzicht:

Entertainment

Boek bij ons een (straat)theater, bands, muziekkanten, figuranten, achtergrondmuziek of een DJ.

Attractieverhuur

Organiseert u een activiteit waarbij kinderen aanwezig zijn of zoekt u een spelelement voor uw teambuilding of bedrijfsfeest? Ook dat regelen we voor u! Met tientallen attracties in eigen beheer is er keuze genoeg. Stormbaan, springkussen, draaimolen, trein, klimtoren, sweeper, wipe-out kussen en de schminkstand zijn slechts een kleine greep uit onze mogelijkheden. Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze speciale attractieverhuursite: