Jaarmarkt Etten-Leur 2022 | Arto Laros Events

De Jaarmarkt is vol, dus de inschrijvingen zijn per 22-09-2022 / 15.00 uur gesloten. Inschrijfformulieren die ingevuld zijn vanaf dit moment worden niet meer verwerkt. U kunt er voor kiezen om als meeloper naar de markt te komen, maar we kunnen niet garanderen dat er een plaats voor u beschikbaar is.

Op koopzondag 25 september 2022 is de Jaarmarkt van Etten-Leur. De Jaarmarkt start om 10 uur en eindigt om 17 uur. Het marktterrein is als volgt: Bisschopsmolenstraat, Raadhuisplein, Markt en Oude Bredaseweg. De Jaarmarkt wordt ingevuld door lokale ondernemers, ambulante handelaren, standwerkers, (kinder)entertainment en straattheater.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 16/03/2022 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

Wij hebben met ingang van marktseizoen 2022 een nieuwe kramenzetter, alle kramen worden nu standaard geplaatst met het zeil er al op. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur. Facturen worden sowieso pas na 1 april 2022 verzonden.

Gesloten branches:
– churro’s
– aardappeltwister
– friet
– vis
– Azian Food (loempia + Indonesian Food)
– poffertjes
– diamondpainting
– lederwaren
– telefoonaccessoires
– dameskleding 
– tupperware
– wafels
– feinkost (olijven & tapas)
– (droge) worst
– AGF
– baby- en kinderkleding