Jaarmarkt Etten-Leur | Zondag 26 september 2021

Op koopzondag 26 september 2021 hopen we weer, na een jaartje afwezigheid, de Jaarmarkt van Etten-Leur te organiseren. De Jaarmarkt zou in dat geval wederom starten om 10 uur en eindigen om 17 uur. Het voorlopige marktterrein is als volgt: Bisschopsmolenstraat, Raadhuisplein, Markt en Oude Bredaseweg. De Jaarmarkt wordt ingevuld door lokale ondernemers, ambulante handelaren en standwerkers, zo mogelijk aangevuld met (kinder)entertainment en straattheater.

Zoals vorig jaar al aangekondigd, gaan we met een nieuwe kramenzetter werken. De nieuwe kramenzetter legt standaard alle zeilen op de kraam, dit hoeft dus ook niet meer apart aangegeven te worden bij inschrijving en zit bij de prijs inbegrepen. Wel wordt er een vergoeding gerekend voor extra materialen. U dient deze dus vooraf in de daarvoor bestemde velden juist aan te geven (niet bij opmerkingen!). De extra materialen staan op het inschrijfbewijs en komen ook apart op de factuur. Houd er rekening mee, dat er op de dag zelf géén extra materialen beschikbaar zijn. Heeft u dus extra materialen nodig, geef dit aan op het inschrijfformulier in de daarvoor bestemde vakken.

Hoe wordt alles geregeld?
We hopen natuurlijk dat er geen overheidsmaatregelen meer komen, maar er zijn wel een aantal zaken waarvoor wij uw aandacht willen vragen, namelijk:

  • De inschrijving is geopend en we proberen u z.s.m. na inschrijving een bevestiging of afwijzing te versturen. Na ontvangst van een bevestiging staat u definitief ingeschreven en zijn de normale annuleringsvoorwaarden van kracht.
  • De inschrijvingen worden afgehandeld op volgorde van inschrijving, dus zorg dat u tijdig inschrijft.
  • We versturen de factuur pas na 1 september 2021. Op die manier voorkomen we dat we op een later tijdstip door eventuele extra maatregelen weer extra werk moeten verzetten.
  • We hanteren door bovenstaande late factuurdatum wel een kortere betaaltermijn van 7 dagen. Wij verzoeken u dringend om zich hieraan ook te houden om uw deelname niet in gevaar te laten komen.


Houd ook rekening met het volgende:

  • Door Covid-19 kunnen de voorwaarden van de gemeente voor de vergunning anders zijn dan voorheen, hierdoor kan bijv. het terrein, afstand tussen de kramen, aantal kramen anders zijn dan we gewend zijn. Daardoor kunnen vaste plaatsen helaas niet altijd gehonoreerd worden.
  • Wijzigingen in de voorwaarden voor de vergunning kunnen door extra overheidsmaatregelen tot kort voor aanvang van de markt plaatsvinden. Wij zijn genoodzaakt deze te respecteren en daardoor kunnen ook kort voor aanvang wijzigingen doorgevoerd worden.
  • Houd rekening met de mogelijkheid dat de vergunning door nieuwe overheidsmaatregelen ingetrokken kan worden en de markt dus alsnog moet worden geannuleerd.
  • Ook de organisatie kan de beslissing nemen om door verscherpte maatregelen, waardoor organisatorisch en kostentechnisch de markt niet meer haalbaar is, de markt volledig te annuleren. 


In verband met corona en de vakantieperiode zijn wij beperkt aanwezig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 – 14.00 uur op telefoonnummer 06-57104217. U kunt uiteraard ook altijd een e-mail sturen aan yvette@artolaros.nl.

Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier volledig in. Velden met een * zijn verplicht.


Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas definitief, bij doorgang van de markt, na ontvangst van de deelnamebevestiging en betaling van de factuur.

Gesloten branches:
– Spaanse Churros