Jaarmarkt Etten-Leur 2024

Op koopzondag 29 september 2024 is de Jaarmarkt van Etten-Leur. De Jaarmarkt start om 10 uur en eindigt om 17 uur. Het marktterrein is als volgt: Bisschopsmolenstraat, Raadhuisplein, Markt en Oude Bredaseweg. De Jaarmarkt wordt ingevuld door lokale ondernemers, ambulante handelaren, standwerkers en (kinder)entertainment.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 08/01/2024 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

Alle kramen worden standaard geplaatst met het zeil op de kraam. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur. Facturen worden verzonden na 1 juli 2024.

Gesloten branches:
– churro’s
– oliebollen
– aardappeltwister
– vis
– energetix
– tupperware
– loempia
– diamond painting
– stroopwafels
– dameskleding (uitbouwkramen)