Begin januari 2019 komen de nieuwe inschrijfformulieren voor onze online voor de Jaarmarkt in Roosendaal ( 26 mei), Meulemart in Etten-Leur (30 juni) en Jaarmarkt in Etten-Leur (29 september). Houd deze pagina in de gaten om als eerste in te kunnen schrijven.

Buiten de markten vindt u op deze pagina tevens andere marktgerelateerde zaken, zoals weekmarktpromoties, marktacties en voor de bezoekers is er een pagina met leuke evenementen en markten.

Sinds 2011 heeft Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment zich, buiten het verhuren van attracties en organiseren van (bedrijfs)feesten, toegelegd op het organiseren Jaarmarkten en Braderieën. Vanaf dat jaar zijn de Meulemart en Jaarmarkt van Etten-Leur door onze organisatie georganiseerd en vanaf 2014 is daar, met succes, de Jaarmarkt van Roosendaal bijgekomen. Deze jaarmarkten worden ieder jaar groter en grootser. Zij trekken ook jaarlijks meer bezoekers, mede door het actieve promotiebeleid van Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment. De markten tonen een grote diversiteit aan verkoopwaar, promotiestands en entertainment voor jong en oud. Dus ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.