In verband met het Coronavirus hebben wij nauwelijks tot geen bezetting op kantoor op dit moment, telefonisch zijn wij daardoor ook niet bereikbaar. Urgente vragen kunt u per mail aan ons stellen, wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij kunnen op dit moment ook nog geen uitspraken doen over het wel of niet doorgaan van de verschillende markten. Wij volgen hierin uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM, maar vooralsnog vallen de data van de markten buiten de geldende maatregelen. Zodra er maatregelen worden genomen die van invloed zijn op één van onze markten, communiceren wij dit uiteraard direct naar onze deelnemers.

Wij houden u op de hoogte via onze website en social media. Let op elkaar, en blijf gezond!

—————————————————————————————

Wilt u inschrijven voor marktseizoen 2020? De online inschrijfformulieren zijn nu beschikbaar op onze website!

Markten 2020:

  • Meulemart Etten-Leur | Koopzondag 28 juni 2020
  • Jaarmarkt Etten-Leur | Koopzondag 27 september 2020

Inschrijvingen worden afgehandeld in volgorde van ontvangst, wees er dus op tijd bij! We werken met branchebescherming, gesloten branches worden steeds zo snel mogelijk bekend gemaakt via de betreffende inschrijfpagina’s.

 

Oranjemarkt – maandag 27 april 2020

Net als voorgaande jaren, komt de organisatie van de Oranjemarkt op Koningsdag 2020 weer voor rekening van Arto Laros Events. De voorlopige planning is dat de inschrijving start op donderdag 13 februari 2020. De exacte planning wordt binnenkort gecommuniceerd via onze website en online/offline media. Deelnemers aan eerdere edities ontvangen ook een persoonlijke e-mail.

Bewoners aan het marktterrein krijgen ook dit jaar weer de mogelijkheid om eerst een kraam te reserveren. Zij ontvangen hiervoor nog een persoonlijk schrijven via post.

De inschrijvingen verlopen wederom via het online reserveringssysteem. Inschrijvingen via e-mail, post of telefoon worden niet in behandeling genomen.