Informatie Oranjemarkt 2019

In verband met de voorbereidingen op locatie, wordt er op 26 april na 19.30 uur en 27 april de hele dag geen e-mail meer gelezen en beantwoord. Alleen in noodgevallen zijn wij nog bereikbaar op het telefoonnummer speciaal voor de Oranjemarkt (zie contact), appen kan ook. Wij rekenen op uw begrip!

 

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zal ook dit jaar weer de Oranjemarkt van Etten-Leur plaatsvinden. Net als vorig jaar, zullen ook dit jaar de inschrijvingen digitaal verlopen.

 

Inschrijvingen  Oranjemarkt starten op donderdag 14 februari 2019 om 10.00 uur

Deelnemers kunnen uitsluitend via de website www.artolaros.nl inschrijven voor een kraam of grondplaats. 

 

 

Hoe werkt het online reserveren van een kraam?

  • Ga naar de website www.artolaros.nl, kies de categorie ‘markten’ rechts boven op de pagina en kies de tegel ‘inschrijven Oranjemarkt’. U komt nu op de pagina waar de inschrijftool zich bevindt.
  • U ziet hier de plattegrond van het gehele marktterrein, de rode vakjes (kramen) en groene vakjes (grondplaatsen) zijn beschikbaar om te reserveren. Kies hier de kraam en/of grondplaats van uw keuze (maximaal 3 per persoon). De door u gekozen kramen zijn (na betaling) niet meer te reserveren door iemand anders. Als u enkel kramen/grondplaatsen reserveert (en niet betaald), blijven deze maar beperkt in uw winkelmandje. U kunt dus geen kramen/grondplaatsen reserveren en op een later tijdstip de betaling verrichten!
  • U betaalt direct online via iDeal
  • U ontvangt een bevestiging van Eventix met hierop uw plaatsnummers.
  • Een week voor aanvang van de Oranjemarkt ontvangt u van de organisatie nog een informatie e-mail met o.a. uw kraam- en/of grondplaatsnummer, de aanrijdroutes, etc.


Kinderplein
Het Kinderplein is ook dit jaar op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is gratis en ook inschrijven is niet nodig. Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tot 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, en voor de verkoop van enkel tweedehands kinderspullen. Uiteraard zijn zaken als optreden met een muziekinstrument of zelfgebakken koekjes (door kinderen) verkopen, ook geen probleem.

 

Commerciële verkoop
Voor commerciële verkoop is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven hiervoor kan uitsluitend per e-mail via yvette@artolaros.nl. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden. Ongeoorloofde commerciële verkoop wordt direct beboet door de organisatie i.s.m. de  dienstdoende Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de Gemeente Etten-Leur. Ook de branche food werkt uitsluitend op verpachting. Hiervoor kunt u ook contact opnemen via onderstaand e-mailadres.

 

Vragen kunt u sturen naar yvette@artolaros.nl of kijk op de contactpagina voor overige contactgegevens en openingstijden.