Informatie Oranjemarkt 2020

Net als voorgaande jaren, komt de organisatie van de Oranjemarkt op Koningsdag 2020 weer voor rekening van Arto Laros Events. De voorlopige planning is dat de inschrijving start op donderdag 13 februari 2020. De exacte planning wordt binnenkort gecommuniceerd via onze website en online/offline media. Deelnemers aan eerdere edities ontvangen ook een persoonlijke e-mail.

 

Bewoners aan het marktterrein krijgen ook dit jaar weer de mogelijkheid om eerst een kraam te reserveren. Zij hebben hier op woensdag 5 februari 2020 een schrijven over in de bus ontvangen. De inschrijvingen verlopen wederom via het online reserveringssysteem. Inschrijvingen via e-mail, post of telefoon worden niet in behandeling genomen.

 

Plattegrond Oranjemarkt
Om alvast een beeld te krijgen van het marktterrein kunt u via deze link foto’s per deel van het marktterrein inzien. De zwarte hokjes zijn kramen, groene hokjes zijn grondplaatsen en rode hokjes zijn commerciële plaatsen.

 

Hoe werkt het online reserveren van een kraam?

  • Ga naar de website www.artolaros.nl, kies de categorie ‘markten’ rechts boven op de pagina en kies ‘Inschrijven Oranjemarkt’. U komt nu op de pagina waar de inschrijftool zich bevindt.
  • U ziet hier de plattegrond van het gehele marktterrein, de rode vakjes (kramen) en groene vakjes (grondplaatsen) zijn beschikbaar om te reserveren. Kies hier de kraam en/of grondplaats van uw keuze (maximaal 3 per persoon). De door u gekozen kramen zijn (na betaling) niet meer te reserveren door iemand anders. Als u enkel kramen/grondplaatsen reserveert (en niet betaald), blijven deze maar beperkt in uw winkelmandje. U kunt dus geen kramen/grondplaatsen reserveren en op een later tijdstip de betaling verrichten!
  • U betaalt direct online via iDeal
  • U ontvangt een bevestiging van Eventix met hierop uw plaatsnummers.
  • Een week voor aanvang van de Oranjemarkt ontvangt u van de organisatie nog een informatie e-mail met o.a. uw kraam- en/of grondplaatsnummer, de aanrijdroutes, etc.

 

Kinderplein
Het Kinderplein is ook dit jaar op het Raadhuisplein, deelname hiervoor is gratis en ook inschrijven is niet nodig. Het Kinderplein is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tot 13 jaar, onder begeleiding van hun ouders uiteraard, en voor de verkoop van enkel tweedehands kinderspullen. Uiteraard zijn zaken als optreden met een muziekinstrument of zelfgebakken koekjes (door kinderen) verkopen, ook geen probleem.

 

Commerciële Verkoop
Voor commerciële verkoop is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven hiervoor kan uitsluitend per e-mail via yvette@artolaros.nl. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden. Ongeoorloofde commerciële verkoop wordt direct beboet door de organisatie i.s.m. de  dienstdoende Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de Gemeente Etten-Leur. Ook de branche food werkt uitsluitend op verpachting. Hiervoor kunt u ook contact opnemen via onderstaand e-mailadres.

Vragen kunt u sturen naar yvette@artolaros.nl.

 

UPDATE:

Vanuit de overheid is besloten dat evenementen tot 1 september 2020 niet door mogen gaan i.v.m. COVID-19. Indien u ingeschreven heeft voor dit evenement, dan heeft u reeds bericht van ons ontvangen. Heeft u geen bericht ontvangen, dan vragen we u vriendelijk contact op te nemen via yvette@artolaros.nl.

 

In verband met het Coronavirus hebben wij nauwelijks tot geen bezetting op kantoor op dit moment, telefonisch zijn wij daardoor ook niet bereikbaar. Urgente vragen kunt u per mail aan ons stellen via yvette@artolaros.nl, wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Wij houden u op de hoogte via onze website en social media. Let op elkaar, en blijf gezond!