Inschrijven Braderie Bruisend Ginneken 15-19 augustus 2018

Fields marked with an * are required

Branche


Tarieven
Vul hieronder per regel het benodigd aantal in. Prijzen zijn excl. 21% btw.


Ik ben aanwezig op de volgende dag(en):


I.v.m. onze parkeergelegenheid vragen wij u een aantal gegevens over uw voertuig

Parkeren achter de kraam of op het marktterrein is niet toegestaan!
- Lossen en opbouwen is toegestaan vanaf 09.00 uur tot 11.30 uur.
- Vanaf 22.00 uur is het marktterrein weer toegankelijk voor voertuigen.

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een ‘succesbericht’ op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische email te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt!

 

De Braderie van Bruisend Ginneken (Breda) vindt in 2018 plaats van woensdag 15 augustus tot en met zaterdag 18 augustus. Deelname per dag is mogelijk. Indien u 4 dagen deelneemt, kunt u kosteloos deelnemen aan de braderie tijdens de familiedag op zondag 19 augustus 2018 en u ontvangt een korting van 20% op de kraamhuur tijdens kerstbraderie van Bruisend Ginneken. Let op: de kraamhuur is inclusief verplichte stroomaansluiting (i.v.m. opening in de avonduren) en zeil op de kraam leggen.

 

Markttijden van de Braderie tijdens Bruisend Ginneken zijn tussen 12.00 en 22.00 uur. De braderie wordt ingevuld met lokale ondernemers, ambulante handelaren, standwerkers, diverse podia met optredens van bekende artiesten en lokale bands, artiesten en ander muzikaal vermaak. Aansluitend aan het marktterrein is de kermis van het Ginneken (Breda). Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.bruisendginneken.nl.

 

De braderie is onderdeel van Bruisend Ginneken, een evenement van Stichting Bruisend Ginneken. Arto Laros Entertainment verzorgt op verzoek van de stichting de invulling van het marktterrein. Indien u een kraam of grondplaats reserveert, gaat u een overeenkomst aan met beide partijen en dient derhalve akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van beide partijen.

 

Voor deze braderie werken wij met branchebescherming. Uw kraam of grondplaats is pas definitief gereserveerd na ontvangst van de bevestigingsfactuur. Indien wij u niet kunnen plaatsen, ontvangt u hiervan ook een bericht per mail.

 

De volgende branches zijn inmiddels gesloten voor deelname:

– een aantal sub-branches voor food zijn gesloten, de exacte branches worden zo spoedig mogelijk online geplaatst.