Jaarmarkt Roosendaal | 26 mei 2019

De online inschrijvingen voor deze markt zijn gesloten en vanwege de voorbereidingen op locatie is ons kantoor op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2019 beperkt bereikbaar.

 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Mocht u nog willen deelnemen, dan kunt u zich op zondag 26 mei 2019 tussen 07.00 en 08.00 uur melden op locatie bij de organisatie. Gelieve wel rekening te houden met de gesloten branches, die kunnen wij hoe dan ook niet plaatsen ook niet als meeloper op de dag zelf. De gesloten branches vindt u onderaan de pagina, onder het inschrijfformulier.

 

Op 26 mei 2019 zal voor de 6e keer de Jaarmarkt van Roosendaal plaatsvinden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de invulling van deze markt.

 

De Jaarmarkt van Roosendaal start om 10 uur en eindigt om 17 uur. Het marktterrein loopt van de Oude Markt via de Raadhuisstraat naar de Nieuwe Markt en via het Roselaarplein naar de Dr. Brabersstraat. De Jaarmarkt wordt ingevuld door lokale ondernemers, ambulante handelaren, standwerkers, (kinder)entertainment en straattheater.

 

Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

 

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

 

 

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een ‘succesbericht’ op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur.

Onderstaande branche zijn inmiddels gesloten:

– Paling(rokerij)

– Vietnamese Loempia’s

– Groente & Fruit

– Horloges

– Dameskleding

– Churro’s

– Friet & Snacks

– Ijs