Meulemart Etten-Leur | 30 juni 2019

28-6-2019: Er zijn slechts nog enkele grondplaatsen beschikbaar, de markt is bijna uitverkocht. Op dit moment worden er geen reserveringen meer aangenomen en vanwege voorbereidingen op locatie wordt mail en telefoon slechts zeer beperkt beantwoord. U kunt zich op de dag zelf nog wel melden als meeloper, wij kunnen alleen geen garantie geven dat we iedereen kunnen plaatsen. Meelopers kunnen zich melden vanaf 7 uur op het Raadhuisplein bij de organisatie. Voor de branches die nu al gesloten zijn (zie onderaan deze pagina) is er uitsluitend plaats als er iemand in dezelfde branche nog annuleert of afwezig is.

 

Op koopzondag 30 juni 2019 is het weer Meulemart in Etten-Leur, de markt is van 10 uur tot 17 uur.
De Meulemart valt dit jaar gelijk met de zomerkermis, dus daarom is er een aangepast marktterrein: Bisschopsmolenstraat, Hof van den Houte, Markthof, Burchtplein en Torenpad. Het marktterrein sluit op diverse punten aan op het kermisterrein.

 

LET OP: Vaste plaatsen op de Markt, Oude Bredaseweg en Raadhuisplein zijn dus niet beschikbaar!!!
Als u inschrijft, wordt u automatisch op een andere locatie geplaatst. 

 

Door deze combinatie van evenementen is het aantal plaatsen iets beperkter en is de kans aanwezig dat u niet op uw vaste plaats kunt staan. Ook op het gebied van Food zijn er extra restricties om de kermisexploitanten niet in het vaarwater te zitten. 

 

Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

 

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

 

 

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een ‘succesbericht’ op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur.

 

De volgende branches zijn reeds gesloten voor deelname:

– Churro’s

– Aardappeltwister

– Friet 

– Loempia

– IJs

– Telefoonaccessoires

– Vis / Paling(rokerij)

– Stroopwafels

– Energetix sieraden

– Fruit

– Dameskleding

– Lederwaren / Tassen / Accessoires