Meulemart Etten-Leur | zondag 28 juni 2020

UPDATE:

Vanuit de overheid is besloten dat evenementen tot 1 september 2020 niet door mogen gaan i.v.m. COVID-19. Indien u ingeschreven heeft voor dit evenement, dan ontvangt u op korte termijn bericht van ons. 

 

Op koopzondag 28 juni 2020 is het weer Meulemart in Etten-Leur, de markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur. De Meulemart valt dit jaar wederom gelijk met de zomerkermis, dus daarom is er een aangepast marktterrein: Bisschopsmolenstraat, Hof van den Houte, Markthof, Burchtplein en Torenpad. Het marktterrein sluit op diverse punten aan op het kermisterrein.

LET OP: Vaste plaatsen op de Markt, Oude Bredaseweg en Raadhuisplein zijn dus niet beschikbaar!!!
Als u inschrijft, wordt u automatisch op een andere locatie geplaatst. 

 

Door deze combinatie van evenementen is het aantal plaatsen iets beperkter en is de kans aanwezig dat u niet op uw vaste plaats kunt staan. Ook op het gebied van Food zijn er extra restricties om de kermisexploitanten niet in het vaarwater te zitten. 

 

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 02/01/2020 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

 

Wij hebben met ingang van marktseizoen 2020 een nieuwe kramenzetter, alle kramen worden nu standaard geplaatst met het zeil er al op. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

 

Alle plaatsen zijn ca. 2,5 meter diep. Indien u extra ruimte nodig wenst achter de kraam of extra diepe grondplaatsen nodig heeft, graag duidelijk aangeven bij de opmerkingen. In verband met het aangepaste marktterrein zijn die slechts beperkt beschikbaar.

 

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

 

 

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een ‘succesbericht’ op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur.

 

Gesloten branches:

  • Alle Food op aanvraag i.v.m. kermis
  • Frietkraam / Bakkraam Vlees (Hamburger, Worst)
  • Viskraam
  • Stroopwafels
  • IJs
  • Loempia
  • Telefoonaccessoires
  • Diepe plaatsen (met mogelijkheid voor achterbouw) voor zowel dames- als herenkleding