Leutmarkt Winkelcentrum Etten-Leur 01-02-2020

Wil je van je oude carnavalskostuums af? Reserveer dan nu een kraam of kledingrek tijdens de Leutmarkt in Winkelcentrum Etten-Leur op zaterdag 1 februari 2020. De markt is van 11.00 – 17.00 uur in het overdekte winkelcentrum.

 

We nemen deze dag al een klein voorproefje op Carnaval. Naast de markt met tweedehands carnavalsartikelen zijn er nog vele andere activiteiten, zoals schminken en knutselen voor het Mami Spektakel. Prins Thomas III van het Stijlorenrijk brengt samen met zijn protocol en gevolg deze dag ook een bezoek aan de Leutmarkt en optredens van verschillende dweilorkesten maken het feest compleet!

 

De markt is uitsluitend bedoeld voor particulieren. Er is een maximum aantal kramen en kledingrekken beschikbaar, inschrijvingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan alleen via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van inschrijving, maar uw deelname is pas definitief indien u een factuur heeft ontvangen en betaald. De kramen en kledingrekken worden gratis beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging, u betaalt alleen inschrijfkosten à €2,50 inclusief BTW (€ 2,07 excl. BTW) per kraam of rek.

 

De inschrijvingen sluiten op woensdag 29 januari 2020 om 24.00 uur.

 

U ontvangt vooraf geen kraamnummer, maar u kunt zich op de dag zelf melden bij de organisatie en dan krijgt u ter plaatse uw kraam of kledingrek toegewezen. Uiterlijk een week voor de markt ontvangt u een mail met alle details, o.a. locaties en tijden. U kunt zich inschrijven voor meerdere kramen of kledingrekken, wij kunnen alleen niet garanderen dat deze kramen bij elkaar in de buurt zijn.

 

Vul hieronder uw gegevens in. De velden met een * zijn verplicht, de niet verplichte velden hebben betrekking op onze zakelijke markten en kunnen derhalve overgeslagen worden (Bedrijfsnaam, KvK, Verzekering en de gegevens over de auto). Bij “branche” kunt u tweedehandsspullen invullen.