Markten en evenementen

De inschrijvingen voor onze markten in 2019 zijn geopend! 

 

Arto Laros Events organiseert in 2019 wederom de Jaarmarkt in Roosendaal (26 mei), de Meulemart in Etten-Leur (30 juni) en de Jaarmarkt in Etten-Leur (29 september). U kunt zich hiervoor uitsluitend online inschrijven, hieronder vindt u de links naar de online inschrijfformulieren voor alle markten:

 

Jaarmarkt Roosendaal
Zondag 26 mei 2019 :
Jaarmarkt Roosendaal
Meulemart Etten-Leur
Zondag 30 juni 2019 :
Meulemart Etten-Leur
Jaarmarkt Etten-Leur
Zondag 29 september 2019 :
Jaarmarkt Etten-Leur

 

 

De inschrijvingen voor de Oranjemarkt 2019 op Koningsdag starten pas medio februari!

 

Buiten de markten vindt u op deze pagina tevens andere marktgerelateerde zaken, zoals weekmarktpromoties, marktacties en voor de bezoekers is er een pagina met leuke evenementen en markten.

 

Sinds 2011 heeft Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment zich, buiten het verhuren van attracties en organiseren van (bedrijfs)feesten, toegelegd op het organiseren Jaarmarkten en Braderieën. Vanaf dat jaar zijn de Meulemart en Jaarmarkt van Etten-Leur door onze organisatie georganiseerd en vanaf 2014 is daar, met succes, de Jaarmarkt van Roosendaal bijgekomen. Deze jaarmarkten worden ieder jaar groter en grootser. Zij trekken ook jaarlijks meer bezoekers, mede door het actieve promotiebeleid van Arto Laros Attractieverhuur en Entertainment. De markten tonen een grote diversiteit aan verkoopwaar, promotiestands en entertainment voor jong en oud. Dus ook de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.