Meulemart Etten-Leur 2023 op koopzondag 25 juni - Arto Laros Events

In verband met de voorbereidingen voor deze markt zijn wij op 23, 24 en 25 juni 2023 zeer beperkt bereikbaar per e-mail, dus nieuwe inschrijfformulieren worden niet altijd meer uitgelezen. Wilt u nog deelnemen aan de markt, stuur dan ook even een whatsapp bericht naar 06-57104217. Ook voor vragen, kunt u het beste op deze manier contact met ons opnemen.

Op koopzondag 25 juni 2023 is het weer Meulemart in Etten-Leur, de markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De Meulemart valt dit jaar niet gelijk met de zomerkermis, dus het marktterrein is als volgt: Oude Bredaseweg, Markt, Raadhuisplein & Bisschopsmolenstraat.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 09/01/2023 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

Alle kramen worden standaard geplaatst met het zeil op de kraam. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur. Facturen worden verzonden na 1 april 2023.

Gesloten branches:
– churro’s

– diamondpainting

– feinkost (tapas, olijven)

– aardappeltwister

– friet / snacks

– vis

– dameskleding (grote kramen met achterbouw)

– stroopwafels

– poffertjes