Meulemart 2022 | Arto Laros Events

Op koopzondag 26 juni 2022 is het weer Meulemart in Etten-Leur, de markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De Meulemart valt dit jaar niet gelijk met de zomerkermis, dus het marktterrein is weer als vanouds: Oude Bredaseweg, Markt, Raadhuisplein & Bisschopsmolenstraat.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 16/03/2022 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven.

Wij hebben met ingang van marktseizoen 2022 een nieuwe kramenzetter, alle kramen worden nu standaard geplaatst met het zeil er al op. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur. Facturen worden sowieso pas na 1 april 2022 verzonden.

Gesloten branches:
– churro’s
– bedtextiel
– diamondpainting
– stroopwafels
– aardappeltwister
– vis
– loempia
– poffertjes
– telefoonaccessoires
– achterbouwkramen voor dameskleding