Meulemart Etten-Leur 2024

Op koopzondag 30 juni 2024 is het weer Meulemart in Etten-Leur, de markt is van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De Meulemart valt dit jaar gelijk met de Zomerkermis Etten-Leur, daardooor is marktterrein aangepast naar: Bisschopsmolenstraat & Winkelhart (Hof van de Houte, Markthof, Burchtplein, Torenpad). Er staan geen kramen op het Raadhuisplein, de Markt en Oude Bredaseweg. Vaste plaatsen op deze locaties kunnen dus niet gehonoreerd worden!

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 08/01/2024 en worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Inschrijven kan uitsluitend via onderstaand formulier. Wij werken met branchebescherming, omdat wij iedere deelnemer een succesvolle markt gunnen. Het aantal deelnemers per branche is verschillend, de gesloten branches worden onderaan op deze pagina weergegeven. Er zijn deze Meulemart ook minder foodplaatsen beschikbaar i.v.m. branchebescherming van kermisexploitanten in deze branche.

Alle kramen worden standaard geplaatst met het zeil op de kraam. Extra materialen worden in rekening gebracht, u dient deze ook bij uw inschrijving al op te geven in de daarvoor bestemde vakken van het formulier en niet bij de opmerkingen. Op de dag zelf zijn er slechts beperkte hoeveelheden reservematerialen beschikbaar.

Om in te schrijven, vult u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in:

Let op: na het verzenden van uw gegevens dient een succesbericht op uw scherm te verschijnen en behoort u binnen enige tijd een automatische e-mail te ontvangen waar uw inschrijfgegevens in vermeld staan. Ontvangt u deze beiden niet, dan is uw inschrijving niet gelukt! Inschrijven is geen garantie op deelname. Uw deelname is pas bevestigd na ontvangst van de bevestigingsmail en betaling van de factuur. Facturen worden verzonden na 1 april 2024.

Gesloten branches:
– alle food vanuit verkoopwagen / bakkraam is gesloten.
– food i.v.m. kermis: friet, hamburgers, snoep, vis, chocofruit, churro’s, aardappeltwister, popcorn, suikerspin
– loempia
– bubble tea
– energetix
– diamond painting
– bedtextiel
– dameskleding

Er zijn geen diepe plaatsen of kramen meer beschikbaar die geschikt zijn voor achterbouw.