BASISSCHOOL DE WINGERD, NIJMEGEN | SCHOOLREISJE OP SCHOOL

Eind mei 2021 werd duidelijk dat het traditionele schoolreisje van Basisschool De Wingerd uit Nijmegen deze keer een uitdaging zou worden door de nog steeds geldende voorschriften rondom het coronavirus. Zij namen dan ook contact op met ons of het nog mogelijk was om in minder dan een maand tijd een supertoffe dag voor de kinderen te organiseren. Met ons unieke Schoolreisje op School concept durven wij de uitdaging wel aan om dat op zo’n korte termijn op poten te zetten.

Arto Laros Events nam de gehele organisatie op zich. We gingen langs om de locatie te bezichtigen, zodat we niet op de dag zelf voor verrassingen zouden staan. Ook ondersteunden we de school met advies over het aanvragen van vergunningen en met een concept draaiboek. Dit alles resulteerde in een gigantisch feest voor de kinderen van De Wingerd op 24 juni 2021!

Donderdag 24-06-2021 hebben alle (zo'n 350) kinderen van basisschool De Wingerd in Nijmegen, de dag van hun leven gehad. Arto Laros had een veld en een schoolplein vol attracties verzorgd waarmee de kinderen een fantastische schoolreis op de eigen school hebben beleefd. Alle communicatie met dit Brabantse familiebedrijf verliep uiterst prettig. Ze denken mee, komen hun afspraken stipt na en waren goed en gezellig met onze kinderen. Veiligheid stond in alles voorop. De theatershow die twee maal voor verschillende leeftijdsgroepen is opgevoerd, was hilarisch en kreeg zelfs onze stoere groep 8-ers aan het schuddebuiken. We kijken met veel plezier terug op een geweldige dag. Voor herhaling vatbaar en we overwegen om dit eens per 4 jaar terug te laten komen voor onze school.
(geplaatst via Google Reviews)
Berry Bakker
Directeur Basisschool De Wingerd