BASISSCHOOL D'N OVERKANT, ETTEN-LEUR | SCHOOLREISJE OP SCHOOL

In 2019 hebben wij voor basisschool D’n Overkant voor het eerst een Schoolreisje op School mogen organiseren, ofwel een D’n Overkantdag zoals zij het zelf noemen. Dat was zo in de smaak gevallen, dat we ook in 2021 groots mochten uitpakken voor de hele school.

In overleg met de oudervereniging werd het attractiepakket vastgesteld, daarnaast konden we hen ondersteunen met ons concept draaiboek en de vergunningsaanvraag. 

Het attractiepakket was zeer uitgebreid en een compleet programma voor de leerlingen van groep 1 t/m 8. De theatershow, springkussens, treintje, zeskamp en de draaimolen waren er voor de onderbouw. Voor de grotere kinderen waren er wat uitdagendere attracties, zoals diverse stormbanen, de sweeper en de zeskamp. Alle kinderen sloten de dag af met een lekkere puntzak friet. Wat een feest was het deze dag!

Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en topattracties van de afgelopen week! De kinderen en collega’s hebben er heel erg van genoten! Jullie hebben een top visitekaartje afgegeven!
Aike Oosterbos
Team Basisschool D'n Overkant