WINKELCENTRUM GOVERWELLE, GOUDA | JAARPLAN WINKELCENTRUMPROMOTIE

De winkeliersvereniging van Winkelcentrum Goverwelle in Gouda laat haar klanten graag merken, dat hun bezoek gewaardeerd wordt. Met regelmaat is er dus wel iets leuks te beleven in het winkelcentrum. Meestal worden de acties gedaan in samenwerking met één of meer lokale ondernemers. Dit ter extra promotie van hun producten, maar ook omdat op die manier een deel van de kosten ook weer terugvloeit als omzet voor de winkeliers van het winkelcentrum. 

Arto Laros Entertainment heeft over de afgelopen jaren al veel verschillende activiteiten mogen organiseren, zoals winacties, weggeefacties, krasacties, kleurwedstrijden, proeverijen, entertainment/live muziek, kindertheater en kinderworkshops. 

Al jaren werken wij als winkeliersvereniging Goverwelle in Gouda samen met Arto Laros. Iedere activiteit is een succes en er wordt steeds weer een nieuwe actie verzonnen en uitgevoerd met ieder juist detail in uitvoering. Ben steeds weer verrast hoe niet alleen de uitstraling klopt maar ook het enthousiasme van de medewerksters is top en wordt zeer gewaardeerd door de klanten. Hoop nog vele jaren met dit bedrijf samen te werken.
Anna-Marie Bestebreurtje
Winkeliersvereniging Goverwelle