Reviews

Filter
1 - 10
Review for Jubileum 30 jarig bestaan
10/10
Samenwerking Arto Laros

Arto Laros heeft het 30 jarige jubileum van ons bedrijf georganiseerd. Dit is een prachtige dag geworden met een open dag voor 400 aan 500 mensen en aansluitend een personeel feest. Super georganiseerd met heel veel leuke ideeën erin. Foodtrucks en een mooie tent en alles goed aangekleed.

Review for Zomerfeest basisschool
10/10
Zomerfeest basisschool

Een servicegericht, vriendelijk en flexibel team van medewerkers zorgt voor een veilige, voor kinderen aantrekkelijke speelomgeving. Vooraf wordt meegedacht, tijdens de activiteit wordt de veiligheid goed bewaakt en achteraf is er een ‘wij zorgen voor alles en ruimen weer op’ mentaliteit. Een absolute aanrader!

Review for schoolreisje op school
10/10
afscheid basisschool

Wat een ontzettend leuke dag hebben we gehad dankzij de produkten en service van Laros op basisschool de Lindenlommer in Hoeven. Ook dankzij de hulp en het meekijken vooraf is het een fantastisch feest geworden. Iedereen blij, en dat wil je toch! Zowel zakelijk als privé kan ik Arto Laros bij iedereen aanbevelen. Nicole van de Ven/ Frietwagen.nl

Review for Springkussen
10/10
Dank voor de goede service

Erg tevreden over de service van artolaros. Springkussen gehuurd voor een mooie prijs en alles werd geregeld. Het kussen werd voor ons opgezet en opgehaald. Heel fijn en de kids hebben tijdens het feestje genoten. Zeker een aanrader voor een feestje.

Review for Junglerun
10/10
Scouting

Scouting – Afgelopen zaterdag tijdens ons scoutingweekend hebben onze jeugdleden een geweldige tijd beleefd op de junglerun stormbaan. Iedereen (5 t/m 18 jaar) heeft zich kunnen uitleven en de jongsten waren misschien nog wel beter dan de oudsten. Arto en Sandra enorm bedankt!

Review for Gekkorun
8/10
Fantastische dag dankzij Arto Laros

Heel leuke stormbaan, de kinderen hebben zich heel de dag goed vermaakt. Ook de service vanuit Arto Laros was geweldig!

Schrijf zelf een review