Schoolreisje op School, een fantastisch alternatief voor traditionele schoolreisjes!

Uniek concept.

Het ‘Schoolreisje op School’ is een uniek concept dat het plezier van een schoolreisje evenaart of zelfs overtreft. En dat zonder dat de schoolkinderen het schoolterrein hoeven te verlaten.

Bij het ‘Schoolreisje op School’ wordt het beschikbare terrein (schoolplein, eventuele sportvelden, gymzaal, etc.) helemaal vol gezet met de allerleukste attracties. Uiteraard voor de hele basisschoolleeftijd. Door een mooie balans te maken in attracties is er genoeg te doen voor iedereen. Voor de oudere kinderen maar ook voor de jongere kinderen, ze hebben allemaal een fantastische dag.

een hele dag plezier!

Het dagprogramma is ook te splitsen in een dagdeel met kinderattracties en een dagdeel waarbij de gehele school tegelijk geniet van een interactieve kindershow. Deze is vol met actie, buikspreken, zingen, dansen, goochelen en parodie. Uiteraard kan de groep schoolkinderen dan ook in 2 verschillende groepen verdeeld worden. Na de middag wisselen de groepen van activiteit. Dit kan zowel bij grotere scholen als bij samenwerkingen tussen een aantal scholen.

alleen maar voordelen...

Het ‘Schoolreisje op School’ brengt veel voordelen met zich mee! Geen dure busreizen natuurlijk, maar ook geen toestemmingsformulieren of geen intensieve voorbereiding vanuit school. Daarvoor in de plaats hebben de schoolkinderen dan een onvergetelijk dagje vol plezier. Het evenaart een bezoek aan een attractiepark gegarandeerd!

Het ‘Schoolreisje op School’-pakket is volledig aan te passen aan de school. We houden daarbij rekening met leerling-capaciteit, beschikbare ruimte, budget, leeftijden en in bepaalde mate zelfs aan weersomstandigheden.