KRAS&WIN ACTIE WINKELCENTRUM GOVERWELLE EK2024 - SPELREGELS

SPELREGELS KRAS&WIN ACTIE EK 2024 - WINKELCENTRUM GOVERWELLE

Deze actie vindt plaats op 15 juni 2024 van 12.00 tot 16.00 uur.  

– Bij inlevering van een kassabon van minimaal € 10,00 van één van de winkeliers in Winkelcentrum Goverwelle ontvang je een kraskaart.
– Er kunnen meerdere kassabonnen ingewisseld worden, ook bonnen uit de week voorafgaand aan de actie (vanaf 08-06-2024) zijn geldig voor deelname.
– Prijzen (Oranje EK Pakket) worden direct en alleen tijdens de actie uitgereikt, maximaal 1 prijs per persoon.
– Prijswinnaars dienen minimaal 18 jaar te zijn i.v.m. de invulling van het pakket.
– Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor (contant) geld of andere prijzen.
– Er kan niet gecorrespondeerd worden over het al dan niet winnen van een prijs.

Aanvullende spelregels hoofdprijs:
– Alle deelnemers kunnen op de achterzijde van hun kraskaart de winnaar van het EK voorspellen. Heb je meerdere kraskaarten dan mogen deze allemaal ingevuld worden.
– Alleen alle compleet ingevulde kraskaarten zijn geldig voor deelname en maken kans op de hoofdprijs. Kraskaarten kunnen alleen ingeleverd worden op 15 juni 2024 tussen 12.00 en 16.00 uur in de daarvoor bestemde inleverbus.
– De hoofdprijs is een elektrische fiets t.w.v. € 2899 (Batavus Finez E-go Active Plus Flex Accu, lage instap 8 donkerblauw 53 – model/kleur/maat wordt bepaald door de organisatie en kan wijzigen).
– De prijswinnaar wordt getrokken uit de goede antwoorden, dit gebeurt na afloop van het EK 2024.
– Wij nemen telefonisch contact op met de winnaar. In verband met de vakantieperiode hoeft de prijswinnaar niet direct beschikbaar te zijn voor afhalen van de prijs, maar de telefoon moet wel beantwoord worden. Wordt de oproep niet beantwoord, dan wordt een nieuwe prijswinnaar getrokken.
– De uitreiking van de hoofdprijs wordt gedeeld op onze facebookpagina.