ALGEMEEN

Wat zijn jullie openingstijden?
Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar voor het reserveringen en vragen, maar onze producten kan je natuurlijk ook voor weekenddagen huur. Voor noodgevallen zijn wij ook buiten kantoortijden te bereiken uiteraard. Klik hier voor onze contactgegevens.

Zijn jullie in het weekend bereikbaar?
Zaterdag en zondag zijn voor ons vaak drukke dagen met verhuur van attracties en organisatie van evenementen. Wij zijn op die dagen daarom minder goed bereikbaar. Heeft uw vraag geen spoed, dan kunt u ons beter op maandag bellen dan kunnen wij u direct te woord staan.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar per telefoon en per mail, je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen. Wij streven er naar dit binnen 24 uur te beantwoorden. Klik hier voor het contactformulier.

Waar zijn jullie gevestigd?
Ons kantoor is in Etten-Leur (Noord-Brabant), maar wij leveren door heel Nederland. Klik hier voor onze adresgegevens.

Hebben jullie een showroom?
Nee, die hebben we niet. Maar op afspraak kan je een product uiteraard altijd bij ons, of op locatie komen bekijken.

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?
Al onze prijzen zijn exclusief BTW, bij de attracties staat steeds vermeld welk BTW percentage van toepassing is.

Berekenen jullie transportkosten? Zo ja, hoeveel bedragen de transportkosten?
Dat verschilt per product, op de website staat per product aangegeven of en wanneer er transportkosten berekend worden. Sommige producten worden namelijk gratis bezorgd in de regio! Wij rekenen € 0,95 per kilometer, enkele reis. Dit bedrag is ook exclusief BTW.

Kan ik een attractie zelf bij jullie ophalen?
Het is mogelijk, maar liever niet. Wij hanteren bij bijna al onze attracties een bezorgd en een verzorgd prijs. Beide prijzen zijn inclusief het opzetten en opruimen van een attractie, de verzorgd prijs is inclusief begeleiding. Waarom zetten wij de attractie het liefst zelf op? Om de veiligheid te kunnen garanderen. Wij zorgen er namelijk voor dat de attracties stabiel staan en gezekerd worden, zodat ze niet kunnen omvallen, verschuiven of wegwaaien.

Kan ik een reservering nog annuleren?
Dat kan uiteraard, ons beleid met betrekking tot annuleren staat in onze Algemene Voorwaarden.

SPRINGKUSSENS

Voor welke leeftijd zijn jullie springkussens?
Dat verschilt per springkussen, op de website kun je per springkussen de leeftijd zien voor welke het kussen geschikt is. Klik hier voor alle springkussens.

Hoeveel kinderen kunnen er op een springkussen?
We hebben springkussen in verschillende maten, het kleinste springkussen is voor maximaal 10 kinderen tegelijk, het grootste voor maximaal 20 kinderen. Op de website staat per springkussen aangegeven wat de capaciteit is, klik hier voor alle springkussens.

Hoeveel stroom gebruikt een springkussen?
Het springkussen kan aangesloten worden op een regulieren stroomaansluiting van 220V. Echter, als u meerdere springkussens huurt kan het noodzakelijk zijn dat u krachtstroom heeft. Bij twijfel vraag het ons.

Hoeveel ruimte moet je hebben om een springkussen te kunnen plaatsen?
Voor het kleinste springkussen 4×3.5×3.5 meter, de afmetingen van het grootste springkussen zijn 6x8x5.5 meter. We hebben nog heel veel maten hier tussenin, per springkussen staan de afmetingen aangegeven op onze website. Kijk hier voor al onze springkussens.

Kan een springkussen ook binnen staan?
Dat kan, dat is uiteraard helemaal afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar hebt. We hebben ook een speciaal indoor springkussen voor binnen gebruik, deze is qua afmetingen bijna gelijk aan het kleine springkussen, maar minder hoog.

Hebben jullie ook thema springkussens?
Ook die hebben we. We hebben een springkussen in de vorm van een huifkar met paarden, een Cars springkussen met licht & geluid en ons indoor springkussen heeft het thema prinsessen en ridders. Organiseert u in de winter een markt of zelfs een kerstmarkt dan hebben wij nog sneeuwpop springkussen.

Kunnen de springkussen buiten ook bij regenachtig weer gebruikt worden?
Bijna al onze springkussens zijn overdekt, dus dat is geen enkel probleem.

JUNGLE RUN & GEKKO RUN – STORMBANEN

Hoeveel ruimte is nodig voor de Jungle Run en Gekko Run stormbanen?
Voor de Jungle Run heeft u een obstructievrije standplaats nodig van 25 lang en 6 meter breed. Voor de Gekko Run is dat 45 meter lang en 8 meter breed.

Welke stroomcapaciteit hebben jullie nodig?
De Jungle Run heeft 1x 220 V / 16 ampère nodig. De Gekko Run heeft 2x 220V / 16 ampère nodig  of 1x 380V / 32 ampère.

Hoelang duurt het opbouwen?
Het opbouwen van een stormbaan neemt ongeveer 2 uur in beslag. Het is ook afhankelijk van de bereikbaarheid en de ondergrond van de locatie, want soms gaat het sneller.

Vanaf welke leeftijd mag je op de stormbaan?
De Jungle Run is geschikt voor de leeftijdscategorie 4-12 jaar, de Gekko Run voor 5+ jaar.

Zit er professionele begeleiding bij?
Beide stormbanen kan geleverd worden met begeleiding.

Zijn de stormbanen veilig?
Beide stormbanen zijn voorzien van een veiligheidskeurmerk van AIB-Vincotte. Ieder jaar worden de stormbanen herkeurd en ook alle overige materialen worden met grote regelmaat gecontroleerd.

DRAAIMOLEN

Hoeveel ruimte is nodig voor de draaimolen?
Voor de draaimolen u een obstructievrije standplaats nodig van 10×10 meter.

Welke stroomcapaciteit hebben jullie nodig?
De draaimolen heeft 1x 220 V / 16 ampère nodig.

Hoelang duurt het opbouwen?
Het opbouwen van de draaimolen neemt ongeveer 2 uur in beslag. Het is ook afhankelijk van de bereikbaarheid en de ondergrond van de locatie, want soms gaat het sneller.

Voor welke leeftijd is de draaimolen geschikt?
Kinderen tot ongeveer 7 jaar kunnen in de draaimolen. Ook kleine kinderen kunnen in de draaimolen, desgewenst onder begeleiding van een volwassene.

Hoeveel kinderen kunnen er in de draaimolen?
Per rit kunnen er 24 kinderen in de draaimolen.

Zit er professionele begeleiding bij?
Uiteraard wordt de draaimolen bediend door een medewerker van Arto Laros Entertainment.

Is de draaimolen veilig?
Ook de draaimolen is voorzien van een veiligheidskeurmerk van AIB-Vincotte. Ieder jaar wordt de draaimolen herkeurd en ook alle overige materialen worden met grote regelmaat gecontroleerd. De draaimolen wordt desgewenst ook afgezet met dranghekken en een toegangspoortje.

GORILLA CLIMB

Hoeveel ruimte is nodig voor de Gorilla Climb?
Voor de Gorilla Climb heeft u een obstructievrije standplaats nodig met een vrije diameter van 25 meter en een vrije hoogte van 15 meter.

Welke stroomcapaciteit hebben jullie nodig?
De klimtoren heeft  2 x 220V / 16 ampère nodig of 1 x 380V / 32 ampère.

Hoelang duurt het opbouwen?
Het opbouwen van de klimtoren neemt ongeveer 3 uurtjes in beslag. Het is ook afhankelijk van de bereikbaarheid en de ondergrond van de locatie, want soms gaat het sneller.

Worden klimmers gezekerd? Zo ja, hoe worden zij gezekerd?
Onze Gorilla Climb beschikt over een zeer hoge mate van veiligheid. Wij werken met automatische afdalingssystemen van hoogwaardig materiaal. Deze afdaalsystemen laten een klimmer rustig naar beneden abseilen als zij dreigen te vallen of zodra de top bereikt is.

Vanaf welke leeftijd kan geklommen worden?
Iedereen mag het proberen! Gezien de afstand van de klimgrepen is ongeveer de lengte van een 5 – 6 jarig kind nodig.

Tot welke leeftijd kan geklommen worden?
Er is geen maximum leeftijd aan de klimtoren verbonden. Iedereen mag het proberen. We zijn i.v.m. het automatische afdalingssysteem wel gebonden aan een maximumgewicht. We kunnen tot maximaal 110 kg zekeren.

Hoe blijft zo’n hoge toren rechtop staan?
De klimtoren wordt met een zestal banden gezekerd aan grote contragewichten van 500 kg. Deze contragewichten staan op rubberen poten en beschadigen de ondergrond daarom niet. De contragewichten hebben dezelfde stijl als de klimtoren en vallen dus niet uit de toon.

We willen de klimtoren op een grasveld, kan dat?
De klimtoren kan op vrijwel iedere ondergrond, mits deze bereikbaar is voor de speciale aanhangwagen waarop de klimtoren vervoerd wordt.

Vanaf hoeveel kanten kun je klimmen?
De klimtoren kan aan 3 zijden beklommen worden.

Wordt de klimtoren afgezet?
Rondom de gehele klimtoren worden kindvriendelijke hekjes geplaatst om de veiligheid te garanderen.

Onze toegangspoort is 2 meter breed. Kunnen jullie met de klimtoren op het terrein komen?
Door gebruik te maken van een speciaal op de klimtoren afgestemd transportsysteem, kunnen wij deze attractie verzorgen op bijna alle locaties. Zelfs als de toegangswegen niet breder zijn dan 1,60 meter.

Zit er professionele begeleiding bij?
De klimtoren wordt professioneel begeleid. De instructeurs hebben een klimcursus gevolgd en zijn gecertificeerd.

Is de klimtoren gecertificeerd?
De klimtoren is voorzien van een veiligheidskeurmerk van AIB-Vincotte. Ieder jaar wordt de toren herkeurd en ook alle overige materialen worden met grote regelmaat gecontroleerd.

Wat maakt deze klimtoren zo speciaal?
Deze klimtoren is om te beginnen natuurlijk de hoogste, mobiele klimtoren van Europa en mogelijk zelfs van de wereld. Doordat de eigenaar zelf een uniek transportsysteem ontwikkeld heeft, is het mogelijk om de klimtoren op vrijwel iedere locatie te krijgen. Daarbuiten is het unieke design een lust voor het oog en vormt de Gorilla Climb een echte eyecatcher die men al van verre ziet staan.

Als ik de klimtoren huur, zit daar de begeleiding dan ook bij?
Jazeker, als u de klimtoren huurt dan krijgt u de instructeurs, het hekwerk en alle benodigdheden voor de klimtoren erbij.